Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article



Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

çav, ısı ve kez yalıtımının canipı aralık epoksi polyester elektrostatik toz boyama sistemi ile yayılma ve yüce parlaklığa sahiptir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna allıkınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi mevki anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya gerçek birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yangın kapısı için bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve çın çallıkışması önemlidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha bol uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan deruneriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve düşüncemcılarımız ; Yangına dayanıklı kapılarda özen edilmesi müstelzim Yangın Kapısı tasar çizim detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Bayağıda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Acil çıkış kapıları dokuması itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların kellelıca özellikleri dundaki gibidir:

kaynağı Yangın Kapısı Fiyatları bileğmeseletir]

Report this wiki page