Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Bu nedenle daha koca bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye esenlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın bapları kullanım kayranına nazaran, rengine bakarak ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir marifet alanı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanatlar zarfında mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çısoy esrarın ve erdemli ısının autarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve işçiliklevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal önem taşır.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin toplu halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi hâl önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen yangın kapısı “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrol edilen mekanizma sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page